Over Maxus

Grootste autogroep van China

Maxus is onderdeel van de grote Chinese autoproducent SAIC Motor. Met een productie van meer dan 7 miljoen auto's op jaarbasis is SAIC Motor de op zes na grootste autobouwer ter wereld en de grootste in Azië

Groot in elektrische voertuigen

Ook op het gebied van New Energy Vehicles (NEVs) timmert SAIC Motor stevig aan de weg. In 2020 werden er 320.000 elektrische/hybride voertuigen gebouwd, wat SAIC Motor de op één na grootste NEV bouwer ter wereld maakt.

Ingevoerd door Alcomotive

Alcomotive is verantwoordelijk voor de import en distributie van zes automerken in zes Europese landen.
Naast officieel importeur van Hyundai, Suzuki, MG, Isuzu en Ssangyong is Alcomotive ook officieel importeur van Maxus.

Alcomotive heeft al meer dan 80 jaar ervaring in de distributie van Aziatische auto's. Zo zijn ze bijvoorbeeld de eerste Europese importeur van Hyundai.

Maxomotive Nederland

Maxomotive NL is de Nederlandse tak van alcomotive. Met een nieuw geopend hoofdkantoor in Amstelveen en de aanstelling van acht officiële Maxus-dealers met ruim 35 vestigingen, werkt Maxomotive NL hard aan de verduurzaming van de (binnenstedelijke) logistiek.

100% focus op EV

Maxomotive Nederland focust zich volledig op de 100% elektrische bedrijfswagens van Maxus. Door deze dedicated focus op elektrisch vervoer, is Maxomotive NL de ideale partij om u te helpen bij het elektrificeren van uw wagenpark

Met de compacte eDeliver 3 en de grote eDeliver 9, verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, heeft Maxus de meest uitgebreide elektrische bestelwagenlijn in de markt.

Bekroond in Europa

In Europa heeft Maxus al tal van prijzen in de wacht gesleept. In het Verenigd Koninkrijk werd Maxus uitgeroepen tot Light Commercial Vehicle Manufacturer of the Year en Electric Vehicle Manufacturer of the Year. In Ierland won de EV80 een Fleet Transport Award als Most Green Commercial Vehicle of the Year.

De toekomst begint nu

Kiezen voor Maxus is ook kiezen voor een stevig netwerk van kennis, ervaring en servicegerichtheid. Als uw wagenparkbehoeften veranderen, denken wij met u mee. Verder doorontwikkelen? Wij zoeken samen naar de juiste oplossing.