Voordelen elektrisch rijden

Meer dan ooit hebben we nood aan intelligente, efficiënte oplossingen die economie verzoenen met ecologie. Maxus heeft dat goed begrepen en neemt het voortouw met twee 100% elektrische bestelwagens: de Maxus EV80 en de Maxus eDELIVER 3. Beiden modellen zijn heel onderhoudsvriendelijk en bieden een gegarandeerde ROI, minstens vergelijkbaar met bestelwagens op brandstof. Een heel verstandige investering !

Bestand
Icon electric

100%
electrisch

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 10

+ 150 km
actieradius

Bestand
Icon uitstoot

zero
emissie

Bestand
2009 038 64 74 Maxus USP icons blauw 05 0

EV80
uit voorraad
leverbaar

Maxomotive: jouw partner voor een elektrisch bestelwagenpark

Maxus EV80: 2025 begint nu!

Onze economie keert niet meer terug naar hoe het vroeger was. Slimme oplossingen die economie verzoenen met ecologie zijn nu al de toekomst. Met zijn elektrische motor stoot de Maxus EV80 welgeteld 0 gram CO₂ uit. Ideaal voor de stedelijke omgeving en de lage emissiezones. De Maxus EV80 is trouwens een volwaardige bestelwagen met een grote autonomie - meer dan 150 km (WLTP) - en meer dan respectabele laadcapaciteit, zowel qua laadvolume als qua bruto laadvermogen. Bovendien biedt zijn interieur modern comfort en een hoge veiligheid aan drie personen.

Maxus eDELIVER 3: compact en 100% elektrisch

Niet iedereen heeft nood aan de grote laadcapaciteit van de Maxus EV80. Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, technici, tuiniers, koeriers, zelfstandigen: allemaal ontdekken ze de mooie toekomst van milieuvriendelijk transport. Met de eDELIVER 3 herschrijft Maxus het concept van de ideale compacte bestelwagen: wendbaar, multifunctioneel en 100% elektrisch. Hij is beschikbaar met twee laadvolumes en twee optimale batterijcapaciteiten.


Kies jouw elektrische bestelwagen

 


De grootste autogroep van China

Maxus behoort tot de Chinese groep SAIC Motor, die met een marktaandeel van 24% de grootste autofabrikant in China is. SAIC Motor bouwt jaarlijks meer dan 7 miljoen voertuigen, waaronder zo’n 3 miljoen auto’s voor Volkswagen, en is daarmee de op zes na grootste autogroep ter wereld !

Klinkende namen kiezen voor Maxus

Steeds meer bedrijven willen een duurzaam en toekomstbestendig wagenpark. Referentiebedrijven als IKEA, Hertz, Fedex, DHL en Contaynor werken al samen met Maxus. Ze kiezen daarmee resoluut voor het transport van de toekomst: veilig, intelligent, efficiënt én milieuvriendelijk.

 

EV80 shipping